Їжа в «GREEN PARK» смачна та корисна: різноманітне меню, спеціально розроблене відповідно до сучасних вимог дієтології та санітарних норм шеф-кухарем під контролем головного лікаря табору. В меню обов’язково присутні свіжі фрукти і овочі, натуральні соки і власна випічка. У харчуванні дітей не використовуються гострі страви, важкі і штучні жири.
Якісні продукти: свіжі еко-овочі з власного городу, щоденні закупівлі продуктів і своя артезіанська свердловина глибиною 120 метрів.
Їдальню обслуговує команда з 36 осіб: 5 кухарів, 2 кондитера, помічники кухарів і офіціанти. Кухня обладнана всією необхідною технікою: сучасні пароконвектомати, промислові овочерізки, картоплечистки, слайсери, кутери, м’ясорубки, холодильники тощо. Це дозволяє смачно приготувати практично будь-яку страву, зберігаючи всі вітаміни, мінерали та корисні властивості продуктів.
В нашому таборі передбачене 5-ти разове харчування:
- Сніданок
- Обід
- Підвечірок
- Вечеря
- Друга вечеря
Дітям, які від’їжджають автобусами на екскурсії, а також при виїзді з табору, видається сухий пайок в дорогу.
Щоденне меню Дитячого табору «GREEN PARK» на прикладі 2 днів
Харчуються грінпарківці в просторому залі на 500 місць, обладнаному кондиціонерами. Діти їдять разом зі своїм загоном за відповідними столами. Вожаті теж їдять разом з дітьми.